Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Bestuursleden en Kerngroepleden gezocht!


17-04-2022

Vacatures

Het afgelopen jaar hebben we enorme stappen gezet. De afdeling is opgericht, we hebben evenementen georganiseerd samen met Delftse organisaties, we hebben onze eerste kennismakingen gedaan en we hebben een hele impactvolle en unieke campagne gedraaid voor de gemeenteraadsverkiezingen. Helaas haalden we daarmee geen zetel, maar landelijk haalden we acht zetels!! In Delft hebben we nog genoeg plannen en buitenparlementaire activiteiten waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken. Jij kan meedenken, meewerken en meebouwen aan die stad die wij voor ogen zien, die jij voor ogen hebt. We zien voor Delft genoeg ruimte voor meer radicale gelijkwaardigheid, economische rechtvaardigheid en solidariteit. Claim je stad. Delft is ook van jou! 

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden en nieuwe kerngroepleden. 

Wil jij meebouwen aan de groei van de Delftse BIJ1-afdeling en meebouwen aan een stad die voor iedereen is? Reageer dan per mail (delft@bij1.org) op onze oproep en dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in. Ook als je eerst meer wilt weten over wat je dan te wachten staat. 

Bestuursleden

Als bestuurslid beslis je mee over de koers van de afdeling. Je stuurt lokale werkgroepen aan en maakt en houdt contact met belangrijke organisaties in Delft. De tijdsbesteding is 3 tot 8 uur in de week.

Kerngroepleden

Als kerngroeplid ben je onderdeel van de draaiende motor van de afdeling. Je werkt en denkt op wekelijkse basis mee aan de activiteiten voor de afdeling en je neemt deel aan de wekelijkse meeting. Je kunt ook onderdeel zijn van 1 of meer werkgroepen. De tijdsbesteding is 2 tot 5 uur in de week.


Gerelateerde artikelen

Op de achtergrond een foto van een bos met groene bomen. Daaronder staat links een foto van Jeanette Chedda. Jeanette is een vrouw van kleur met lang donker haar met blonde accenten, ze draagt een okergeel shirt, gouden oorbellen en rode lippenstift. Ze kijkt krachtig in de camera. Rechts op de foto staat Devika. Devika is een vrouw van kleur met lang bruin haar, ze lacht en draagt een blauwe jas.

5 juli: Feminisme in de Politiek

Al drie keer verzet , maar drie keer is scheepsrecht. Dinsdagavond 5 juli is het zover: ‘Feminisme in de Politiek’ in Delft. Twee feministische leiders, Jeanette Chedda (activist, spreker en oprichter Delft BIJ1) en Devika Partiman (spreker en oprichter Stem op een Vrouw), gaan in gesprek over vragen als: Wat is “goede” representatie? Wat is […]

Lees meer
Kandidaten en vrijwilligers gaan rond met flyers en vlaggen.

18 juni: Er is er één jarig…

Zaterdag 18 juni bestaan we als afdeling officieel een jaar. Deze mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze stemmers, vrijwilligers en supporters. En daar willen we jou voor bedanken. Wij nodigen jou daarom graag uit om dit jubileum met ons te vieren. Tussen 12:00 en 17:00 is er een Delft BIJ1-picknick met […]

Lees meer

Geen zetel voor Delft BIJ1

Hier stopt het niet Hou ons in de gaten voor onze buitenparlementaire agenda We said this once and we will say it again. This is not a moment. This is a movement.  Elke Delftenaar die koos voor radicale gelijkwaardigheid en economische (klimaat)rechtvaardigheid in de raad. Eeuwig dankbaar voor je vertrouwen en steun.  Wij willen alle […]

Lees meer