Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

18 juni: Er is er één jarig...


26-05-2022

Zaterdag 18 juni bestaan we als afdeling officieel een jaar. Deze mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze stemmers, vrijwilligers en supporters. En daar willen we jou voor bedanken. Wij nodigen jou daarom graag uit om dit jubileum met ons te vieren.

Tussen 12:00 en 17:00 is er een Delft BIJ1-picknick met lekker eten en drinken, spelen we spelletjes, staan we stil bij het bewogen jaar van oprichting, vol activiteiten, ups, downs, en natuurlijk ook de gemeenteraadscampagne. Samen maken we er een mooi jubileum van! 

Er is er één jarig…

Ben jij erbij op 18 juni? Druk dan op de onderstaande knop, en laat ons ook vooral weten of je wil helpen met de voorbereidingen!

Ik ben erbij!

Gerelateerde artikelen

Op de achtergrond een foto van een bos met groene bomen. Daaronder staat links een foto van Jeanette Chedda. Jeanette is een vrouw van kleur met lang donker haar met blonde accenten, ze draagt een okergeel shirt, gouden oorbellen en rode lippenstift. Ze kijkt krachtig in de camera. Rechts op de foto staat Devika. Devika is een vrouw van kleur met lang bruin haar, ze lacht en draagt een blauwe jas.

5 juli: Feminisme in de Politiek

Al drie keer verzet , maar drie keer is scheepsrecht. Dinsdagavond 5 juli is het zover: ‘Feminisme in de Politiek’ in Delft. Twee feministische leiders, Jeanette Chedda (activist, spreker en oprichter Delft BIJ1) en Devika Partiman (spreker en oprichter Stem op een Vrouw), gaan in gesprek over vragen als: Wat is “goede” representatie? Wat is […]

Lees meer
Een foto van weerspiegelend water met centraal een brug op de onderste 2/3 van de afbeelding. Rechts staan boven het water een aantal appartementengebouwen van ongeveer 6 verdiepingen. Er staan ook een paar bomen. De foto is genomen in schemerlicht.

Bestuursleden en Kerngroepleden gezocht!

Vacatures Het afgelopen jaar hebben we enorme stappen gezet. De afdeling is opgericht, we hebben evenementen georganiseerd samen met Delftse organisaties, we hebben onze eerste kennismakingen gedaan en we hebben een hele impactvolle en unieke campagne gedraaid voor de gemeenteraadsverkiezingen. Helaas haalden we daarmee geen zetel, maar landelijk haalden we acht zetels!! In Delft hebben […]

Lees meer

Geen zetel voor Delft BIJ1

Hier stopt het niet Hou ons in de gaten voor onze buitenparlementaire agenda We said this once and we will say it again. This is not a moment. This is a movement.  Elke Delftenaar die koos voor radicale gelijkwaardigheid en economische (klimaat)rechtvaardigheid in de raad. Eeuwig dankbaar voor je vertrouwen en steun.  Wij willen alle […]

Lees meer